skip to Main Content

Jeg kan hjælpe med at redigere og tilpasse billeder til brug på hjemmesider. Billederne optimeres ud fra kvalitet og størrelse, så billederne indlæses hurtigt i en browser.

Redigering dækker over fx. udsnit/tilpasning af billedeformat og tilpasning af størrelse – ud fra hvad billedet skal bruges til. Billeder til hjemmesider skal helst ikke være for store, da det har påvirkning på visningen af hjemmesiden. Store billeder tager længere tid at hente – naturligvis afhængigt af internetforbindelse – så derfor skal billeder ikke være for store på en hjemmeside.

Det koster kr. 500,- for redigering af 20 billeder.

For at hjemmesiden skal præsenteres godt, kræver det flotte billeder. Ofte kan jeg finde billeder i online arkiver, som dækker behovet for et billede, dette kan derfor være en stor hjælp til hjemmesiden. Prisen for at jeg finder billeder til dig beregnes på timebasis, kr. 400,- pr. time. Nogle gange er det nødvendigt at betale for billeder i online arkiver, dette beregnes separat for faktureret pris fra online-arkivet. Priser på billeder fra online-arkiver er kr. 349,- for 5 billeder, eller kr. 1449,- for 25 billeder (pr. 1.8.2018 – der tages forbehold for prisændringer). Kontakt mig for at høre nærmere.

 

Interesseret i et tilbud ?

Få et tilbud på din opgave