skip to Main Content
En Billig Hjemmeside – Godt Og Knap Så Godt

En billig hjemmeside – godt og knap så godt

Der er mange fordele i en billig hjemmeside fra J-Web. Udover at den er billig, er den optimeret til dagens standarder inden for websider. Det betyder at siden er kodet i HTML5 og CSS3, tilknyttet nyeste teknologier.

Hjemmesiden er baseret på en – eller få – sider. En firmaside kan sagtens præsenteres på én side, nogle gange kan det være optimalt at dele det ud over et par sider, men her ligger fordelen i hjemmesiden. Den er optimeret til dagens standarder, hurtig og flot præsenteret på alle enheder, både smartphones, tablets og computere.

Hjemmesiden er ligeledes optimal, når indholdet ikke skal opdateres ofte. En præsentation af firmaet holder i længere tid, der kommer måske en ny medarbejder, et telefonnummer ændres eller firmaet flytter måske til ny adresse – dette er små ændringer som nemt kan foretages i hjemmesiden. Er der ofte opdateringer, måske kommer der løbende nye produkter som ønskes præsenteret på hjemmesiden, så er det en CMS løsning der bør bruges. Her får man mulighed for selv at foretage ændringer og opdateringer. Til en CMS løsning anbefales det at en – eller få – medarbejdere står for siden. Nogle gange vælges en CMS løsning, men tiden viser at der ikke skal opdateres løbende, så har man glemt hvordan det gøres og er så lige vidt. Dette kan løses med en Webmaster, men det skal vurderes, hvor ofte der skal tilføjes indhold til hjemmesiden, da det prismæssigt måske er billigere med en billig hjemmeside fra J-Web.

Læs også om SEO med en billig hjemmeside

Siden kan også laves i AMP, som er et Open-Source projekt med henblik på, at vise hjemmesider hurtigere på mobile enheder. At optimere en side til mobile enheder er kun en fordel i dag, og her kan AMP være fordelagtig at bruge. Jeg vil dog skynde mig at tilføje, at en billig hjemmeside Altid er udviklet til mobile enheder, forskellen kan dog være hastigheden, en side vises på, på netop mobile enheder.

Dette skyldes flere faktorer, bl.a. er det af afgørende betydning, om den mobile enhed er på 3G, 4G eller måske endda 5G. AMP projektet tager udgangspunkt i 3G, mens vi her i Danmark oftest er på 4G. Nogle gange er en hjemmeside dog henvendt til mobile enheder, derfor er det muligt at få lavet en ny hjemmeside i AMP.

Når der skal vælges ny hjemmeside er konklusionen derfor at det er vigtigt at vurdere hvad siden skal indeholde – og hvor ofte der er opdateringer til siden

Interesseret i en ny hjemmeside ?

Få det rigtige budskab med din nye hjemmeside

AMP gør sig bedst på hastighed – det der mangler, er tekniske funktioner set ud fra brugen af hjemmesiden. Set med AMP-projektets øjne er det ment som et alternativ til en HTML hjemmeside, forstået ved, at HTML siden vises til desktop mens AMP-siden vises til mobile enheder. Dette betyder dog, at der skal være to versioner af hjemmesiden, og når det ikke er en CMS løsning vil der være to sider der skal opdateres.

Der er dog ingen tvivl om, at der er mange fordele ved hjemmesiden, uanset om den laves i AMP eller ej. Oftest laves sider ikke i AMP da oplevelsen på en almindelig side er bedre for brugeren – der er flydende overgange og flere muligheder med gallerier og billeder.

Se også en sammenligning af AMP & Almindelig udgave

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *