skip to Main Content
Følg Webmaster Værktøjer

Følg webmaster værktøjer

Der findes Webmaster værktøjer til både Google og Bing/Yahoo søgemaskinerne.

Webmaster værktøjer – hos Google kaldet Search Console – er et fantastik værktøj til at følge, hvad søgemaskiner finder og indekserer fra din hjemmeside. Ikke nok med at værktøjet viser, hvad der indekseres, så kan du yderligere følge eventuelle fejl på siden, om en side ikke kan ses mere, forslag til forbedringer og hvilke søgeord, der bringer brugeren til din side.

Derfor er webmaster værktøjer uundværligt – det er hurtigt at logge ind og få et overblik, som sikrer dig at søgemaskiner kan se og indeksere hjemmesiden.

Når du opretter en ny hjemmeside er det en rigtig god ide, at registrere din side hos søgemaskinerne. Ved opstart er det også en god ide at integrere statistik på din side, så du kan se hvordan dine besøgende bruger din nye hjemmeside – klik her for at læse mere om statistik.

SEO bureauer bruger også værktøjet, netop fordi det kan fortælle om søgeord, placeringer, sider og hvor der skal sættes ind. En registreret hjemmeside på webmaster værktøjer kan nemt deles med andre brugere, som fx. et SEO-bureau eller en anden bruger.

Læs mere om Webmaster værktøjer her

På webmaster værktøjer kan du se, hvordan din side er indekseret på Google. Du kan se, hvilke søgeord der benyttes og giver klik til dine indholdssider samt statistik for søgeordene.

Har du allerede en konto til Google kan du bruge den – du kan sagtens have flere hjemmesider tilknyttet til en konto.

Start med at gå til Search Console og login eller opret en konto.

Når du har oprettet din side på Webmaster værktøjer skal du regne med, at der går nogle dage før der kommer information frem på Search Console.

Du kan tilføje flere brugere til at følge hjemmesiden på webmaster værktøjer – læs her hvordan du tilføjer en bruger

Bing har ligeledes en side, hvor en hjemmeside kan registreres. Denne side dækker både Bing og Yahoo søgemaskinerne.

Klik her for at gå til Bing Webmastertools

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *