skip to Main Content
Overfør Nye Ordrer Fra Opencart Til Shipmondo

Overfør nye ordrer fra Opencart til Shipmondo

Gør hverdagen meget nemmere – hver ordre der modtages i Opencart kan overføres automatisk til Shipmondo uden du skal foretage dig noget, med udvidelsen Integration til Shipmondo

 

Forbind din Opencart Webshop til Shipmondo

Shipmondo tilbyder nem oprettelse af labels fra de største fragtfirmaer, men jeg tror ikke Shipmondo, tidligere Pakkelabels, behøver yderligere introduktion. Jeg tænker at alle med en webshop i dag har kendskab til dem, og måske allerede bruger dem. Du kan komme i gang med det samme uden omkostninger, og får samtidig adgang til gode priser, som er svære at opnå på egen hånd.

 

Shipmondo.dk har gjort det nemt at oprette pakkelabels til dine bestillinger.

 

Shipmondo tilbyder leveringer fra PostNord, GLS, DAO, Bring, Danske Fragtmænd og DHL. Yderligere har du mulighed for at bruge Shipmondo app’en til at lave egne labels, og hvis du allerede i dag sender mange pakker via en aftale med fx. GLS eller Postnord, så kan du få overført din egen prisaftale.

 

Få din Opencart webshop integreret til Shipmondo

Køb udvidelsen her

Integrer din Opencart Webshop til Shipmondo.dk

Med udvidelsen til Opencart overføres nye ordrer i webshoppen automatisk til Shipmondo app’en. Installationen og opsætningen er hurtig klaret, og yderligere er udvidelsen inklusiv alle leveringsmuligheder, som Shipmondo tilbyder.

Udvidelsen er inklusiv disse leveringer, som du kan prissætte hver især:

Bring Home, Bring Pakkeshop, DAO Home, DAO Pakkeshop, GLS Erhvervspakke, GLS Privatpakke, GLS Pakkeshop, PostNord MyCollect, PostNord MyHome, PostNord Erhverv, Danske Fragtmænd Firma, Danske Fragtmænd Privat og DHL.

Ved leveringer med pakkeshop, vælg Pakkeshop på en liste..

Vælg pakkeshop på liste

 

eller vælg Pakkeshop på kort

Vælg pakkeshop på kort

 

Leveringerne med valg af pakkeshop giver kunden mulighed for at vælge pakkeshop, enten ved valg på et kort eller på en liste – det er helt op til dig hvordan kunden skal vælge. Alle leveringerne kan bruges uden integration til Shipmondo hvis det ønskes, men for at kunne vælge pakkeshop kræver det adgang til Shipmondo, og ønskes valg af pakkeshop på et kort kræver det også adgang til  Google Maps API’en, men dette er gratis at oprette.

 

Læs mere på www.shipmondo.dk – Opret en gratis konto på app.shipmondo.com og kom i gang med det samme.

 

Integration fra Opencart til Shipmondo

Køb udvidelsen her

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *