skip to Main Content
SEO Med En Billig Hjemmeside

SEO med en billig hjemmeside

Hvordan kan en billig hjemmeside bruges til SEO – Søgemaskine optimering?

For at optimere produkter eller et brand til søgemaskinerne kan du få en ekstra hjemmeside. Siden kan optimeres til produktet eller brandet og dermed være god optimering generelt. Det er en af de muligheder, der er med en billig hjemmeside. Udgangspunktet med en hjemmeside er naturligvis et budskab; firmapræsentation, produktpræsentation eller lignende, men en ekstra hjemmeside optimerer til søgemaskiner. Udgangspunktet er i sidste ende kroner og øre – skal man vælge et SEO bureau kan det hurtigt løbe op – en god og billig løsning til SEO er derfor en billig hjemmeside.

Optimeringen kan gælde både søgeord og link building.

Når der tales om SEO tales der også om Link building. Link building betyder grundlæggende, at jo flere links der findes på nettet, som linker til din hjemmeside, jo bedre. Det er en af de faktorer, som søgemaskinerne bruger, for at rangere din hjemmeside. Har du derfor en hjemmeside i dag, kan en ekstra hjemmeside opbygge links til din nuværende hjemmeside.

Læs også om Webmaster værktøjer

SEO er ikke blandt mine ydelser, det er meget bredt og kan være svært at lave mærkbare forbedringer – naturligvis alt afhængigt af din hjemmeside og de grundlæggende SEO-regler, men jeg har dog – med mine mange års erfaring – en stor grundlæggende viden, som jeg naturligvis gør brug af, når jeg laver en hjemmeside. Derfor mener jeg, at en billig hjemmeside er medvirkende til søgemaskineoptimering.

Jeg tester jævnligt SEO med en billig hjemmeside – følg tests og resultater på min testside

En billig hjemmeside kan også bruges som landings-side, som en udvidelse til din eksisterende hjemmeside.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *