skip to Main Content
Tilføj Bruger I Webmaster Værktøjer

Tilføj bruger i Webmaster værktøjer

Læs her hvordan du tilføjer en bruger i Webmaster værktøjer / Search console

Få hjælpe til webmaster værktøjerne – Tilføj bruger i Search Console.

Ideen med en hjemmeside er at oplyse om firmaet, ydelser eller produkter. Men det handler naturligvis også om at blive fundet, både af brugere og af søgemaskiner.For at fortælle Google om en hjemmeside, kan du oprette siden som en ejendom i Google’s Webmaster værktøjer, nu kaldet Search Console – og her kan du nemt tilføje flere brugere som kan hjælpe med at følge siden.

Læs her hvordan du opretter din hjemmeside i Search Console

Når siden er oprettet, kan det være at der skal tilføjes en bruger, som kan hjælpe med at følge med i, hvad der sker – og hvad der skal gøres på hjemmesiden.

Tilføj bruger – sådan gør du

Her er en kort beskrivelse af, hvordan du tilføjer en bruger. Der tages udgangspunkt i, at siden er oprettet i Search Console – læs her hvordan du opretter siden

Google er ved at opbygge et nyt Search Console, som ligger på https://search.google.com/search-console – i skrivende stund er denne ikke færdig, derfor bruges webmaster tools.

Gå til Search Console siden på https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=da og log ind på din konto. Herefter får du en oversigt over dine ejendomme

tilføj en bruger webmaster tools

 

Klik på klik på administrer ejendom for at tilføje bruger så du ser mulighederne:

 

tilføj en bruger webmaster tools

 

Klik på Tilføj eller fjern brugere, hvorefter du ser dette:

 

tilføj en bruger webmaster tools

 

Klik på tilføj en bruger i webmaster tools til din ejendom som åbner et pop-op vindue:

 

tilføj bruger i webmaster tools

I feltet Bruger-mail taster du den nye brugeres email-adresse, og samtidig kan du under Tilladelse vælge, om den nye bruger skal have begrænset adgang, eller fuld adgang.

Fuld adgang giver samme muligheder, som du selv har. Begrænset adgang giver læserettigheder til de fleste data. Læs evt. mere om tilladelse på https://support.google.com/webmasters/answer/2453966?hl=da

 

Klik til sidst på Tilføj knappen. Google sender herefter en email til den nye bruger, som herefter har adgang til din ejendom.

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *